Spijskaart

Maak gerust uw keuze.

Winterkaart (enkel 's avonds)

Koude voorgerechten
Carpaccio hert – veenbessengel – rucola – gebrande hazelnoot
Traag gegaarde eendenborst – karamel van sinaasappel en soja – witloof – crumble van okkernoot

Warme voorgerechten
Gevulde portobello – kruiden en geitenkaas – fijne kruiden – truffel
Risotto – boschampignon – Parmezaan – rucola

Visgerechten
Op vel gebakken dorade – stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder – saffraan saus
Scampi – Thaise wijze – kokos – paksoi

Wild en gevogelte
Gele maïskip – gebraiseerde savooikool – spek – beukenzwam
Winters stoofpotje van wild – veenbes – najaarsgroenten
Hert – rozemarijn en tijm – opgelegd peertje – spruit – wildsaus

Veggie gerechten
Paella – Witte bonen – Paprika – wortel – mange tous
Wok van knolselder en butternut – belloumi – hazelnoot

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Onze klassiekers

Voorgerecht koud/warm
Klassieke carpaccio van rund
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar
Garnaalkroketjes met garnituur
Kaaskroketjes met garnituur

Hoofdgerechten vis/vlees
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet

Dessert
Dame Blanche
Crème brulée

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Kids

Balletjes in tomatensaus
Stoofvlees
Kipfilet
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.


Allergenen

Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.