Spijskaart

Maak gerust uw keuze.

Voorjaarskaart 2025 (enkel 's avonds)

Koude voorgerechten
Terrine van eendenlever-gekonfijte rode ui-gedroogde ui-portogelei-toastjes
Tataki van zalm-sesam-soya-beukenzwam

Warme voorgerechten
Gebakken kalfszwezeriken- gekarameliseerd witloof-graanmosterdsausje
Risotto–boschampignon–Parmezaan–rucola

Visgerechten
Op vel gebakken zeebaars–stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder
Scampi & kikkerbil – Thaise wijze – kokos – paksoi

Vlees en gevogelte
Kalfskroontje-diverse gebakken champignons-honing & tijm saus
Lamsstoofpotje-raz el hanout-courgette-aubergine-wortel-parel couscous
Pluma De Cerdo (white pork)-groene groentjes-truffelsaus

Vegetarisch
Opgevulde aubergine-kerstomaat-sjalot-fetta
Wok van knolselder en butternut–belloumi–hazelnoot t

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Onze klassiekers

Voorgerecht koud/warm
Klassieke carpaccio van rund
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar
Garnaalkroketjes met garnituur
Kaaskroketjes met garnituur

Hoofdgerechten vis/vlees
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet

Dessert
Dame Blanche
Crème brulée

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Kids

Balletjes in tomatensaus
Stoofvlees
Kipfilet
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.


Allergenen

Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.