Spijskaart
Maak gerust uw keuze.

Voorjaarskaart 2025 (enkel 's avonds)
Koude voorgerechten |
Terrine van eendenlever-gekonfijte rode ui-gedroogde ui-portogelei-toastjes |
Tataki van zalm-sesam-soya-beukenzwam |
Warme voorgerechten |
Gebakken kalfszwezeriken- gekarameliseerd witloof-graanmosterdsausje |
Risotto–boschampignon–Parmezaan–rucola |
Visgerechten |
Op vel gebakken zeebaars–stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder |
Scampi & kikkerbil – Thaise wijze – kokos – paksoi |
Vlees en gevogelte |
Kalfskroontje-diverse gebakken champignons-honing & tijm saus |
Lamsstoofpotje-raz el hanout-courgette-aubergine-wortel-parel couscous |
Pluma De Cerdo (white pork)-groene groentjes-truffelsaus |
Vegetarisch |
Opgevulde aubergine-kerstomaat-sjalot-fetta |
Wok van knolselder en butternut–belloumi–hazelnoot t |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Onze klassiekers
Voorgerecht koud/warm |
Klassieke carpaccio van rund |
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar |
Garnaalkroketjes met garnituur |
Kaaskroketjes met garnituur |
Hoofdgerechten vis/vlees |
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet |
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet |
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet |
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet |
Dessert |
Dame Blanche |
Crème brulée |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Kids
Balletjes in tomatensaus |
Stoofvlees |
Kipfilet |
Kaaskroketje |
Garnaalkroketje |
Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.
Allergenen
Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.