Spijskaart
Maak gerust uw keuze.
Winterkaart (enkel 's avonds)
Koude voorgerechten |
Carpaccio hert – veenbessengel – rucola – gebrande hazelnoot |
Traag gegaarde eendenborst – karamel van sinaasappel en soja – witloof – crumble van okkernoot |
Warme voorgerechten |
Gevulde portobello – kruiden en geitenkaas – fijne kruiden – truffel |
Risotto – boschampignon – Parmezaan – rucola |
Visgerechten |
Op vel gebakken dorade – stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder – saffraan saus |
Scampi – Thaise wijze – kokos – paksoi |
Wild en gevogelte |
Gele maïskip – gebraiseerde savooikool – spek – beukenzwam |
Winters stoofpotje van wild – veenbes – najaarsgroenten |
Hert – rozemarijn en tijm – opgelegd peertje – spruit – wildsaus |
Veggie gerechten |
Paella – Witte bonen – Paprika – wortel – mange tous |
Wok van knolselder en butternut – belloumi – hazelnoot |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Onze klassiekers
Voorgerecht koud/warm |
Klassieke carpaccio van rund |
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar |
Garnaalkroketjes met garnituur |
Kaaskroketjes met garnituur |
Hoofdgerechten vis/vlees |
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet |
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet |
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet |
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet |
Dessert |
Dame Blanche |
Crème brulée |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Kids
Balletjes in tomatensaus |
Stoofvlees |
Kipfilet |
Kaaskroketje |
Garnaalkroketje |
Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.
Allergenen
Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.